vesti24.mk

Tag : крштевање

ЗАБАВА

Свештеникот сакаше да ја благослови, а девојчето направи потег кој го насмеа светот (ВИДЕО)

admin
Ниту свештеникот не знаеше што се случи! Крштевањето на деца понекогаш може да биде невообичаено, пред се затоа што децата се непредвидливи и никогаш не...