vesti24.mk

Tag : КСС

ВЕСТИ

КСС уште еднаш побара да се прекине линчот врз јавната администрација

admin
Конфедерацијата на слободни синдикати на Македонија – КСС, а во врска со дадените изјави/деманти на Министрството за информатичко општество и администрација – МИОА и соодветниот...
ВЕСТИ ЕКОНОМИЈА

Конфедерација на слободни синдикати со нов протест во сабота

admin
Соопштение на Конфедерација на слободни синдикати на Македонија. „Гранските синдикати при Конфедерацијата на слободни синдикати на Македонија – КСС, неколку месеци наназад се обидуваат да...