vesti24.mk

Tag : Ктица Јанева

МАКЕДОНИЈА

Катица Јанева предизвика бура во јавноста: Груевци испумпувале пари од Скопје 2014-та преку Британија, Холандија, Грција и Чешка

Ferad Aruc
Истражуваме криминал во повеќе европски земји, меѓу кои Чешка, Грција, Холандија и Велика Британија како можни држави каде се одлеале парите од Македонија, истакна денеска...