vesti24.mk

Tag : културно добро

ЗАБАВА

„Денот на Баба Марта“ меѓу десет најдобри европски приказни

admin
Проектот „Денот на Баба Марта“ на Центарот за научно истражување и промоција на културата „Хаемус“ е избран меѓу десетте најдобри европски приказни во рамките на...