vesti24.mk

Tag : Кумановци

МАКЕДОНИЈА

Освен пари кумановчани ја најдоа и среќата во Авганистан

Ferad Aruc
Кумановчани кои низ годините се на печалба во Авганистан, таму освен пари и работа нашле и сопруги о сопрузи. Како што пишува Фактор, кумановчани се во брак...