vesti24.mk

Tag : куповната моќ на Македонците

ЕКОНОМИЈА

ЗАД НАС СЕ САМО АЛБАНЦИТЕ: Колкава е куповната моќ на Македонците?

Ferad Aruc
Македонските граѓани се далеку од куповната моќ која ја имаат граѓаните на ЕУ. Куповната моќ на Македонците е околу 40% од европскиот просек. Oва се...