vesti24.mk

Tag : Купување автомобил

АВТОМОБИЛИ МАКЕДОНИЈА

„Колата е топ пали вози“ – внимателно не купувајте мачка во вреќа

Ferad Aruc
Се продава ГОЛФ 4, 1.9 тди, 2004 година во перфектна сосотојба, парно, клима, електрика на стакло, одличен мотор, сменет ребраст каиш, филтер за воздух, клима,...