vesti24.mk

Tag : кутии

ЗАБАВА

Во кутии од сладолед чувате храна? Веднаш престанете, тоа може да биде многу опасно за здравјето!

admin
Пластичните кутии за сладолед изгледаат многу практични и многумина не ги фрлаат откако ќе ја изедат целата содржина. Убаво ги мијат и подоцна ги користат...