vesti24.mk

Tag : Куштрим Рамадани

ВЕСТИ МАКЕДОНИЈА

Плати од 97.000 денари и за новиот состав на Регулаторната комисија за енергетика

Ferad Aruc
Плати од 97.000 денари ќе добива и новиот состав на Регулаторната комисија за енергетика. Тие неодамна на веб-страницата објавија колкави се примањата на сите членови...