vesti24.mk

Tag : ладна вода

ЗАБАВА

Еве зошто грешите доколку пиете ладна вода од фрижидер – ова многу лошо влијае на вашиот организам!

admin
Она што во последниве недели го бараме е ОСВЕЖУВАЊЕ. Без разлика на климатизираната просторија, многумина бараат и додатно освежување како што е ладен туш и...