vesti24.mk

Tag : ладна фризура

ЗАБАВА

„Ладната“ фризура повторно ИН

admin
Ладната фризура“ била ултимативен тренд во осумдесетите. Ако сте од помладата генерација, прашајте ги вашите мајки или баби и ќе ви кажат колку бил распространет...