vesti24.mk

Tag : лажење

ЗАБАВА

Прашањето е едноставно, а одговорот комплициран: Зошто луѓето лажат?

admin
Сите лажеме, иако знаеме дека не треба. Според едно истражување во просек луѓето лажат 11 пати неделно. Потребата за прифаќање, самоодржување, избегнување на проблемите –...
ЗАБАВА

Како да знаете дека некој ве лаже? Очите откриваат многу повеќе одошто мислите

admin
Ако се прашувате дали некоја личност ве лаже, треба да обрнете внимание на нивните очи. Тие откриваат многу повеќе од зборовите. Гледајќи некоја личност директно...