vesti24.mk

Tag : лазарова сабота

ЗАБАВА

Утре е Лазарова сабота, во недела Цветници: Што треба да знаете за овие празници кои се предвесници на Велигден?

admin
Утре е Лазарова сабота, еден од поголемите христијански празници од пролетниот циклус. Лазарова сабота е променлив празник и секогаш се паѓа еден ден пред Цветници,...
ЗАБАВА

Утре е Лазарова сабота- задолжително направете го ова

admin
Утре е Лазарова сабота, еден од поголемите христијански празници од пролетниот циклус. Лазарова сабота е променлив празник и секогаш се паѓа еден ден пред Цветници,...