vesti24.mk

Tag : Лазар Јовевски

ВЕСТИ

Јовевски: Работниците се соочуваат со предизвици и искушенија, власта врши мобинг, притисоци и дели откази, лошите политики оставија илјадници граѓани на улица

admin
„Македонија за сите“ е визија да создадеме место каде сите ќе живееме достоинствено и среќно. Ние како граѓани на оваа земја имаме одговорност да ја...