vesti24.mk

Tag : Лариса Рикелме

ЖИВОТ ЗАБАВА СПОРТ

Деколте на Мундијалот и љубов на сите фудбалски фанови: Лариса денес не личи на себе

Ferad Aruc
Лариса Рикелме е жив доказ дека случувањата на трибините често можат да бидат поинтересни од самите натпревари. Оваа згодна Парагвајка го освоила светот со своите...