vesti24.mk

Tag : Ла Линеа де ла Консепс

СВЕТ

Европскиот Меделин: Ла Линеа, градот во кој луѓето кои го извршуваат трансферот на кокаин и хашиш земаат 60.000 евра

Ferad Aruc
Најопасната улица во Шпанија, а можеби и цела Европа се наоѓа во градот Ла Линеа де ла Консепсион во Андалузија, место од 64.000 луѓе. “Луѓето...