vesti24.mk

Tag : лбкоин

ЗАБАВА

ПРВА ВО СВЕТОТ: Оваа држава ја издаде првата дигитална валута

admin
Банката на Литванија (LCB)  е прва во еврозоната и светот која ја издаде својата дигитална колекционерска монета ЛВКОИН, креиран врз основа на одлични информатички решенија....