vesti24.mk

Tag : Леви Блис Алисон Барон запросување Интересно

ЖИВОТ

Случка која го насмеа интернетот: Клекнал пред девојката да ја запроси, а потоа се случило?

Ferad Aruc
Кога еден пар ќе се одлучи да има заедничка иднина, важно е и нивните семејства да се сложат со тоа. Но, што доколку таткото на...