vesti24.mk

Tag : Лекарската комора на РМ

ВЕСТИ

Пациентите со цироза на црниот дроб имаат голем ризик за смртен исход од Ковид-19

admin
„Eдна третина од пациентите со Ковид 19 имаат нарушена црнодробна функција, а оние кои имаат цироза на црниот дроб за 32 отсто имаат поголеми шанси...