vesti24.mk

Tag : Лек од канабис

МАКЕДОНИЈА

Зоран Заев: Точно е дека братучед ми Трајче влезе во бизнисот со канабис

Ferad Aruc
Точно е дека мојот прв братучед Трајче Заев ја купи оранжеријата на фирмата „Мам”, потврди денеска пред пратениците премиерот Зоран Заев и информира дека вкупната...