vesti24.mk

Tag : Ленче Ристоска

Uncategorized

Ристоска: Телеком ни ги даде податоците – Ќе бидат предмет на анализа

admin
Специјалното јавно обвинителство успеало да ги добие бараните податоци од Македонски телеком, откако во неколку наврати одржа средби со нивни претставници. На новинарско прашање, обвинителката...