vesti24.mk

Tag : леон стефановски

ВЕСТИ

Колумна на Стефановски: „ Четирите свети букви и идеологијата на непокорот! “

admin
Македонија и македонскиот народ имаат неколку значајни и особено важни датуми во поновата историја. Почнувајќи од 1893 на денешен ден, па продолжувајќи преку илинденското востание...