vesti24.mk

Tag : лео меси

ЗАБАВА

ХИТ ПОРАКА: Meси прости и на мајка ми, не знаела што прави кога ме крстила Кристијано

admin
Меси прости и на мојата мајка, не знаела што прави кога ме крстила Кристијано. Ова е пораката која малиот Кристијано од Аргентина му ја упати...