vesti24.mk

Tag : летен празник

ВЕСТИ

Денеска е Атанасовден летен- еве кои обичаи треба да ги направите

admin
Покрај зимскиот празник Танасовден нашиот народ празнува уште еден празник посветен на овој светец. Во Македонија свети Атанасиј има силен култ. Нему му се посветени...