vesti24.mk

Tag : летечка змија

ЗАБАВА

Науката го објасни начинот на движење на летечката змија

admin
Тим научници од Универзитетот Вирџинија Тех, објавија труд во кој го објаснуваат начинот на којшто летечката змија (Chrysopelea paradisi) се движи низ воздухот, преминувајќи од...