vesti24.mk

Tag : Летечки такси

ТЕХНОЛОГИЈА

Bo Кина пуштено во сообраќај првото летечко такси (ВИДЕО)

Ferad Aruc
инеската технолошка компанија ЕХанг Инк. го претстави првиот дрон на светот, кој може да превезува луѓе. Такси дронот „ЕХанг 184“ својата промоција ја имаше во...