vesti24.mk

Tag : летно вино

ЗАБАВА

Успешно одржано првото летно винско дружење „Summer Wine 2021 Skopje“

admin
На 4-ти Јули 2021, со чашка полна допадливи ароми и освежителни овошни вкусови, гостите и учесниците на настанот „Летно вино“ го започнаа овогодишното винското лето....
ЗАБАВА

Летно винско дружење – Summer Wine 2021

admin
Во склоп на планираните активности на Македонската Асоцијација на Сомелиери – МАСОМ, на 04 Јули 2021 (недела) ќе се оддржи летно винско дружење на кое...
ЗАБАВА

Винско будење – Summer Wine 2021

admin
Во склоп на планираните активности на Македонската Асоцијација на Сомелиери – МАСОМ, на 04 Јули 2021 (недела) ќе се оддржи винско матине на кое ќе...