vesti24.mk

Tag : летно сметање на времето

ЗАБАВА

ДАЛИ ЗНАЕТЕ: Како почнало летното и зимско сметање на времето?

admin
На Македонија ѝ претстои усогласување на националното законодавство со ЕУ-легислативата, а тоа се однесува и на сметањето на времето Од денеска почнува зимското сметање на...
ЗАБАВА

Дали доаѓа крај за поместувањето на стрелките: Дали ќе се задржи зимското или летното сметање на времето?

admin
Денеска завршува големата анкета на Европската унија која треба да даде увид на тоа што мислат граѓаните за укинувањето на сезонското поместување на стрелките на...