vesti24.mk

Tag : Летото пред нас

МАКЕДОНИЈА

ПРЕД НАС ЕДНО ПОДОЛГО И ПОТОПЛО ЛЕТО ОД НОРМАЛАТА! ДЕТАЛНА АНАЛИЗА

Ferad Aruc
Претстојното лето во нашата држава но и во регионот треба да биде потопло од вообичаеното а исто така според последните анализи би требало да имаме...