vesti24.mk

Tag : лидија петкоска

ВЕСТИ

Петкоска: Со избрзано носење на нефункционални закони на хартија тонеме како држава

admin
Со практиката на избрзано носење на нефункционални закони на хартија тонеме како држава затоа што кога политиката е над сè, сите шанси за напредок потонуваат!Законот...
ВЕСТИ

Петкоска до Филипче: Кратко и јасно – време е да го примиш ПОСЛЕДНИОТ АПЛАУЗ и да заминеш – ете тоа го очекуваме!

admin
„ШТО БЕШЕ ТОА ОДГОВОРНОСТ МИНИСТРЕ?!!!После 913 нови случаи!После 24 починати!После 37 нови случаи во Охрид!После 3 починати во Охрид!После неодговорноста!После поигрувањето со човечките животи и...