vesti24.mk

Tag : лилија чолакова дервишова

ВЕСТИ

Чолакова Дервишова: Сведоци бевме на воено профитерство, не може да не се менува ништо суштинско и да профитираат само приватните болници

admin
Фондот за здравство мора да сфати треба да работи во интерес на народот и во интерес на докторите кои се носители на целото здравство. И...