vesti24.mk

Tag : Лилјана Делиџакова

ВЕСТИ МАКЕДОНИЈА

Сестрата на „специјалната“ јавна обвинителка од фризерка до директорка

admin
Лилјана Делиџакова, сестрата на Катица Јанева и кандидатка за заменик директорка на Комисијата за хартии од вредност, минатата година од Агенцијата за вработување добила пари...