vesti24.mk

Tag : Лилјана Затуровска

ВЕСТИ

Затуровска: На Заев сите му се криви за неговата неспособност

admin
Зошто Чулев им е крив? Затоа што им ги открива криминалите на функционерите од владеачката партија! Чулев им пречи бидејќи јавно обелоденува дека мерките кои...
ВЕСТИ

Претседателката на УЖ на ВМРО ДПМНЕ Благица Ласовска и генералниот секретар Лилјана Затуровска на меѓународна конференција во Загреб

admin
Претседателката на УЖ на ВМРО ДПМНЕ Благица Ласовска и генералниот секретар Лилјана Затуровска, присуствуваат на меѓународна конференција во Загреб. На конференцијата се присутни женските организации...