vesti24.mk

Tag : Линк Медиа Плус

МАКЕДОНИЈА

Линк Медиа Плус за 150 илјади евра ќе го украсува Скопје за Нова Година

admin
Линк Медиа Плус од Скопје оваа година го доби тендерот за новогодишно украсување на градот кој што е вреден 10.169.491,00 денари или нешто повеќе од...