vesti24.mk

Tag : лин

ВЕСТИ

КСС уште еднаш побара да се прекине линчот врз јавната администрација

admin
Конфедерацијата на слободни синдикати на Македонија – КСС, а во врска со дадените изјави/деманти на Министрството за информатичко општество и администрација – МИОА и соодветниот...