vesti24.mk

Tag : липа

ЗАБАВА

Чајот од липа ќе ви помогне кога сте настинати или нервозни

admin
Чајот од цвет од липа се користи традиционално како помош при вознемиреност, респираторни инфекции и дигестивни проблеми. И навистина, чајот од липа ќе ви помогне...