vesti24.mk

Tag : лифтови

ВЕСТИ

Три лифтови расипани во хирургија во „Мајка Тереза“, единствениот исправен го користат пациенти и лекари

admin
Во Клиничкиот центар „Мајка Тереза“ на хирургија во Скопје распани се три лифтови, два од нив се за граѓаните, а пак едниот е за лекарите....