vesti24.mk

Tag : Лихтенштајн

СВЕТ

Во оваа држава последното убиство се случило пред 20 години, а до пред 5 години државата можела и да се изнајмува

Ferad Aruc
Помеѓу Австрија и Швајцарија се наоѓа малиот Лихтенштајн, кој со своето богатство и бројни знаменитости може да се спореди со големите држави. Еднаш годишно, сите...