vesti24.mk

Tag : лицитација

ВЕСТИ МАКЕДОНИЈА

Лицитација со бројот на Албанци во Македонија, од 25 до над 30%! Македонците немаат став

admin
Без оглед на тврдењата на владата, фактите и изјавите на луѓе од власта, особено на Албанците и албанските функционери во владечаката коалиција и државата потврдуваа...