vesti24.mk

Tag : лична употреба

ВЕСТИ

Влада: Личната употреба на канабисот не е кривично дело

admin
Сегашните одредби од Кривичниот законик (КЗ) предвидуваат дека кривично дело е пуштањето во промет и продажбата на канабис и на другите опојни дроги, а не...