vesti24.mk

Tag : лични документи

ВЕСТИ

ТОТАЛЕН ХАОС И БЕЗРЕДИЕ: Ќе има ли нов кластер „ПАСОШКО“?!

admin
Тотален хаос и безредие! Ова е сликата од одделението за управни работи во Скопје на МВР, или познато како „пасошко“. Не се исклучува и можноста...