vesti24.mk

Tag : логика

ВЕСТИ МАКЕДОНИЈА

Логичка задача која го полуде светот: Ќе погодите ли кога оваа девојка слави роденден?

admin
Сингапур најчесто се наоѓа помеѓу најдобрите земји на меѓународните рангирања за математика во основно образование. Кога ќе ја погледнете оваа задача ќе сфатите зошто е...