vesti24.mk

Tag : ЛОЗИНКА

ЗАБАВА ТЕХНОЛОГИЈА

Ако користите Гугл Хром ова треба да го прочитате, се воведуваат новости за лозинките

admin
Новата верзија на популарниот Интернет пребарувач – Хром 88, е објавена на почетокот од неделата, а на корисниците им носи нови функции наменети за заштита...
ЗАБАВА ТЕХНОЛОГИЈА

Поради нив се хакираат профили: Ако ги користите овие лозинки, сменете ги веднаш

admin
Повеќе од пет милиони хакирани профили на Фејсбук, користеле една од овие лозинки. Ако ги користите и вие, а сакате да си го задржите профилот,...
ТЕХНОЛОГИЈА

Лозинки од Фејсбук профилите се продаваат за 200 денари…

Ferad Aruc
Лозинки од илјадници профили на социјалната мрежа Фејсбук на „Дарк веб“ се продаваат по цена од само 3,90 долари, односно околу 200 денари, а лозинки...