vesti24.mk

Tag : лозинки

ЗАБАВА ТЕХНОЛОГИЈА

Ако користите една од нив, сменете ја веднаш: Ова се најлошите лозинки во 2020-та година

admin
Компанијата NordPass анализираше повеќе од 275 милиони лозинки изложени во јавност, по откриени од хакерски напади. Од нив направи листа со десетте најчесто употребувани лозинки....
ЗАБАВА ТЕХНОЛОГИЈА

Сигурно правите некоја од овие грешки кога смислувате лозинка: Еве зошто мора да го промените тоа

admin
Добрите и сигурни лозинки се нешто што најмногу ви ги штити профилите на интернет и поради ова е важно да се води грижа за нив....
ЗАБАВА ТЕХНОЛОГИЈА

Дали е вашата е меѓу нив? Ова се најкористените лозинки на Интернет за 2018 година

admin
Вашата безбедност на Интернет во голема мера зависи од лозинките, што ги избирате за вашите сметки. Ова е добро познат факт за кој се тврди...
ЗАБАВА ТЕХНОЛОГИЈА

Проверете ги своите Фејсбук профили, лозинки се продаваат за 200 денари

admin
Лозинки за Фејсбук се појавија во продажба на „црниот веб пазар“ по цена од само 3,90 долари, додека лозинките за и-мејлови се продаваат по 2,70...