vesti24.mk

Tag : локал

ВЕСТИ

Доказ за неспособноста на институциите: Наместо скопскиот локал да биде затворен, вечерва повторно прави забава со многу гости

admin
Кафулето „Мош“ работи и вечерва. Настапува Владо Ѓоргиев, има гласна музика и многу гости. Гостите се без маски, дистанца не се одржува. Беше најавено затворање...