vesti24.mk

Tag : локман селими

ВЕСТИ МАКЕДОНИЈА

Прв пат од нејзиното постоење етнички Албанец ќе биде дел од специјалната единица „Тигар“

admin
Локман Селими ќе биде запишан во историјата како прв Албанец кој станал дел од Единицата за специјални задачи „Тигри“. Тој е специјалец кој на полициските...