vesti24.mk

Tag : Л’Ореал

ЗАБАВА

Зборовите „бело”, „белење” и „светло” се острануваат од производите на Л’Ореал

admin
Групата Л’Ореал одлучи да отстрани одредени зборови, како што се „бело” или „белеење”, од описот на козметичките производи на нивните пакување, во глобалниот контекст на...