vesti24.mk

Tag : Лузни

ЖИВОТ

Британка сними кампања со која се охрабруваат луѓето со лузни: “Не дозволувајте Вашето тело да биде препрека за успех”

Ferad Aruc
Кампањата “Love Difigure” која е покрената од Силвија Мек од Лондон има една цел, луѓето со лузни по своето тело да ги сакаат своите неправилностите....