vesti24.mk

Tag : Луиза Ван Дер Велде

ЗАБАВА

Имам спиено со повеќе од 80 оженети мажи, а за нивните сопруги воопшто не ми е жал

Ferad Aruc
43 годишната Луиза Дер Велд вели дека го живее секој ден како да е последен, признавајќи дека има љубовни афери со голем број на љубовници....