vesti24.mk

Tag : Луксембург

ВЕСТИ СВЕТ

Нова полемика меѓу Салвини и Аселборн за имигрантите

Ferad Aruc
Полемиката меѓу италијанскиот министер за внатрешни работи Матео Салвини и луксембуршкиот министер за наворешни работи Жан Аселборн за имигрантите се заостри откако викендов вториот го...
ЕКОНОМИЈА

Во Луксембург за еден час се заработува колку на Балканот за цел ден

Ferad Aruc
Лидери, кога станува збор за износот на минималната цена на трудот се Австралија, Луксембург, Нов Зеланд, Франција и Холандија. Институтот за економско и социјално истражување...